Fedosja Mencke

Door mijn ervaringen binnen de sport-branche is mij duidelijk geworden dat het voor veel mensen moeilijk is om van gezond eten en bewegen een gewoonte te maken. Ik wil mensen bewust maken van hun huidige gedrag. 

De afgelopen jaren raakte ik meer en meer geïnteresseerd in het voorkómen van ziekten in plaats van (helpen) genezen. Mijn sterke overtuiging dat voldoende beweging in combinatie met een gezonde voeding en voldoende ontspanning bijdragen aan een goede gezondheid en het voorkomen van diverse (welvaarts-) ziekten was al lange tijd aanwezig. Ik besloot mij te ontwikkelen  om deze overtuiging met succes te kunnen overbrengen en volgde verschillende opleidingen op gebied van leefstijl, gezondheid en sport. Ik heb inmiddels ervaring met zowel individuele begeleiding als groepscoaching en ben enthousiast over de resultaten.

Ik beweeg me graag en gemakkelijk tussen verschillende typen mensen en ben goed in staat om vertrouwen en duurzame relaties op te bouwen. Dit in combinatie met een gedegen kennis, zorgt ervoor dat ik mensen goed ‘meekrijg’ in mijn aanpak als beweeg/leefstijlcoach.

Samen gaan wij  jouw gedrag naar een gezonde gewoonte brengen!
 
Opleidingen:

·      Fit!Vak A
·      Fit!Vak B
·      Sport en Voeding
·      Gewichtconsulent
·      Bewegingsdeskundige (pre)diabetes II
·      Bewegingsdeskundige overgewicht en obesitas
·      Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering
·      Oncologische revalidatie
·      Vitaliteitscoach  
·      Aalo specialisatie ZwangerFit
·      de Leefstijlcoach anno 2019